Când vine vorba de uniformele de restaurant, există două abordări principale: cele făcute la comandă și cele de pe raft.

Dacă doriți să aveți o uniformă personalizată pentru angajații restaurantului dvs., va trebui să găsiți o companie care produce uniforme și care poate crea exact aspectul pe care îl doriți. Apoi, puteți fie să le furnizați măsurile, fie să alegeți dintr-o selecție de ținute gata de purtare care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

Dacă nu sunteți sigur ce fel de stil se potrivește cel mai bine pentru restaurantul dvs., iată câteva sfaturi pentru alegerea uniformelor:

1) Asigurați-vă că toți angajații au aceeași schemă de culori și același stil, astfel încât să arate uniform.

2) Luați în considerare diferite tipuri de îmbrăcăminte – pantaloni/jeans, fuste, rochii – în funcție de ceea ce este potrivit pentru stilul de mâncare servit în unitatea dvs.

3) Luați în considerare adăugarea de accente, cum ar fi șorțuri sau cravate, pentru a crea un aspect mai îngrijit, potrivit pentru unitățile de alimentație formală, cum ar fi restaurantele care servesc vinuri fine și preparate de înaltă clasă.

Uniforme care să reflecte brandul

Dacă dețineți un restaurant, știți cât de important este să vă puteți îmbrăca angajații în uniforme care să reflecte marca dumneavoastră. Atunci când clienții intră în orice unitate, vor să vadă o podea bine întreținută și mese impecabile. Ei doresc ca serviciul să fie prompt și atent. Și, cel mai important, vor ca mâncarea lor să iasă caldă și delicioasă – și nu doar o dată, ci de fiecare dată când vă vizitează localul.

Dar, când vine vorba de asta, ceea ce face cu adevărat diferența într-un restaurant sunt angajații înșiși – în special cei care interacționează direct cu clienții. Angajații dvs. au nevoie de uniforme care să le pună în evidență profesionalismul, astfel încât să își poată îndeplini cu încredere rolurile de ospătari, bucătari, barmani, personal de curățenie, etc., fără să se îngrijoreze dacă hainele lor sunt la înălțime. Acest lucru este valabil mai ales atunci când comandați online uniforme personalizate, cum ar fi echipament bucătar, pentru angajații dvs.

Oferta magazinului online Dr. în Uniformă

Dr. în Uniformă este o companie specializată în producția de uniforme și îmbrăcăminte de lucru. Principalul obiectiv al Dr. în Uniformă este de a crea îmbrăcăminte confortabilă, de înaltă calitate, care nu provoacă niciun disconfort în timpul utilizării. Gama de produse include nu numai uniforme pentru toate tipurile de lucrători, ci și uniforme medicale de înaltă calitate.

Oferta are la bază o mare varietate de uniforme care vă permit să vă exprimați individualitatea, păstrând în același timp profesionalismul de care aveți nevoie la locul de muncă. Pantalonii de lucru sunt confecționați din materiale de calitate și sunt lavabili la mașină, astfel încât vor rezista la mai multe spălări. Tunicile și bluzele sunt confecționate dintr-un material moale și respirabil, perfecte pentru zilele călduroase de vară cât și pentru perioadele reci.

Ar trebui să luați în considerare mărimea pe care o poartă angajații dumneavoastră și tipurile de uniforme de care aveți nevoie atunci când comandați de la un furnizor de uniforme. Dacă aveți un personal numeros, atunci este posibil să doriți să comandați mărimi diferite, astfel încât toată lumea să le poată purta confortabil.

În magazinul online Dr. în Uniformă găsiți uniforme de curățenie pentru damă și bărbați, de asemenea, modele unice de echipamente HORECA, într-o varietate de culori, cu mărimi de la XS la 4XL, confortabile și cu design modern, unic, ergonomic de calitate superioară.