Cauți doza ideală de inspirație pentru amenajarea locuinței personale? În ultimii ani, blogurile de amenajări interioare au căpătat din ce în ce mai multă popularitate în rândul pasionaților. Totuși, nu toate variantele oferă detalii relevante sau idei ingenioase de aranjare a încăperilor. Așadar, e important să departajezi alternativele în primul rând în funcție de:

·       Modalitatea de abordare a subiectelor, cât și calitatea informațiilor transmise. Nu te rezuma la variante care nu pun accent pe seriozitate, profesionalism și calitate. Evaluează tonul și expresiile folosite pentru a căpăta o perspectivă de ansamblu asupra felului în care este construit blogul.

·       Personalizarea este elementul cheie care te va ajuta să te bucuri de experiențe unice. Gândește-te așadar la preferințele tale din punct de vedere estetic și alege ceea ce ți se potrivește mai bine. Nu miza pe trenduri, ci pe ceea ce te definește în totalitate.

·       Experiența celor care stau în spatele blogului este extrem de importantă. Pentru un plus de funcționalitate și confort încearcă să îi alegi pe cei care îți oferă avantajul de a opta pentru proiecte case ingenioase.

Alegerea surselor potrivite de inspirație poate deveni așadar o adevărată provocare. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Iată top 3 bloguri de amenajări interioare pe care ar trebui să le urmărești:

1.     Hauze – Se află pe locul unu, tocmai datorită gamei diversificate de subiecte pe care le abordează. Aici vei găsi idei fresh de amenajare, sfaturi de alegere a sistemului de încălzire, dar și descrierea pe larg a principalelor stiluri de aranjare și compartimentare ale încăperilor. Documentarea este un punct central când vine vorba de scrierea articolelor. Aici vei descoperi așadar unele dintre cele mai interesante informații din domeniul designului interior. Pe lângă detaliile relevante despre realizarea procesului de amenajare, poți lua legătura de asemenea și cu echipa de arhitecți. Experiența acumulată de-a lungul timpului, dar și pasiunea cu care realizează fiecare proiect sunt cele care te vor ajuta să obții rezultatele dorite.

2.     Designist – Dacă ești un împătimit al ideilor bazate pe inovație, Designist este alegerea ideală. Aici vei găsi inspirația de care ai nevoie pentru a decora diverse spații, indiferent că e vorba de opțiuni compacte sau unele de mari dimensiuni. Pe lângă informațiile integrate în articole, ai la dispoziție de asemenea imagini de o calitate premium. Principiul care stă la baza definitivării unui asemenea blog este importanța creativității și a autenticității. Vei descoperi așadar toate formele frumosului.

3.      Jurnal de Design Interior – Locul perfect pentru cei care se află în căutarea unor sfaturi practice și care mizează pe multifuncționalitate. Articole îți oferă câteva dintre secretele celor mai spectaculoase stiluri de amenajare: modern, clasic sau futurist. De asemenea, de aici poți achiziționa obiecte de mobilier și decorațiuni diverse.

Dacă ești în căutarea unori idei de proiecte casa, ar trebui să încerci blogurile de design interior. Însă, ai grijă să alegi varianta potrivită personalității tale. Lista de mai sus te va ajuta mai mult ca sigur să descoperi informații prețioase și sfaturi relevante despre obținerea casei perfecte.

Mizează pe calitate și alege sursele potrivite de inspirație!