Să fim serioși! Banii au o importanță majoră în viețile noastre, chiar dacă mulți dintre noi nu o recunosc. Desigur, nu poți cumpăra sănătatea și fericirea cu bani, dar măcar le poți întreține.

 

O vorbă din popor spune că mai bine plângi într-un Ferrari decât într-un Logan și nu că lacrimile ar fi de diamant, dar dacă deții un Ferrari cu siguranță îți vei permite să mergi și într-o vacanță într-o țară exotică pentru a te mai relaxa și scăpa de probleme.

 

Când deții un Logan, maxim o escapadă la Techirghiol s-ar putea să îți permiți, la ce prețuri sunt acum. Până la urmă, nămolul face bine la oase, nu? Așadar, lăsând gluma la o parte, trebuie să recunoaștem că avem nevoie de bani pentru a ne întreține.

 

Facturile la utilități nu ni le plătește nimeni dacă noi nu muncim. Doar că și salariile din România lasă de dorit. Cu un minim pe economie lunar, nici măcar la Techirghiol nu vei putea ajunge.

 

Diversitatea însă este în plină floare

 

Locuri de muncă sunt cu siguranță în România, însă salariul este extrem de mic. Iar aici mai adăugăm un șef stresant și în permanență nemulțumit de munca noastră, promisiuni de măriri salariale care au loc odată pe an, stat peste program fără ca aceste ore să fie plătite și așa mai departe.

 

Fapt pentru care tot mai multe femei au început să se orienteze către noi locuri de muncă. Au început încă din perioada de pandemie să caute cel mai bun studio de videochat din capitala. Industria de videochat nu și-a stopat niciodată activitatea, ba mai mult, în perioada de pandemie, tot mai multe studiouri și-au crescut cifra de afaceri.

 

Multe dintre studiourile din România vin cu oferte atractive, iar tot mai multe femei sunt încântate. Să vedem despre ce este vorba.


Studioul Prime se află printre topurile căutărilor

 

Unul dintre cele mai de top studiouri la momentul actual este Studioul Prime. Asta pentru că toate serviciile pe care le oferă sunt de calitate, iar câștigurile financiare nu se compară cu joburile de pe piață.

 

Pentru opinia publică videochatul nu mai este demult un subiect tabu, mulți dintre ei înțelegând faptul că este un job ca oricare altul, unde toate impozitele și taxele sunt plătite către stat. Cele care doresc să se angajeze la Prime Studios vor avea inclusiv contract de muncă.

 

În plus, aici vorbim despre salariile cu mult peste cele de pe piață. Modelele care vor să se angajeze aici vor avea o susținere financiară încă de la început. În plus, nu doar salarul face diferența, ci și bonusurile care se pot gâștiga.

 

Chiar dacă programul este unul flexibil, unde modele pot alege cum să lucreze – de dimineață, intermediar sau seara – dacă doresc să câștige mai mulți bani, pot lucra și peste program. Astfel că la finalul lunii, modelul care are cele mai multe ore lucrate se va putea bucura de un salar și bonus dublu, cât și de un city break de 5 stele.

 

La Studioul Prime nu vorbim doar despre partea financiară. Fiecare model va lucra într-un mediu curat, de lux, cu echipamente performante, de ultimă generație pentru a se simți cât mai confortabil.

 

Experiența în domeniu nu este un reper pentru Prime Studio

 

Chiar dacă nu ai experiență în domeniu, asta nu înseamnă că nu vei putea lucra la Prime. Echipa de aici ofera traininguri gratuite pentru a ajunge la performanță. Și pentru că limba engleză este cea de bază în ceea ce priveșțe comunicarea, tot echipa va oferi și traininguri gratuite în acest sens.

 

Mult mai multe avantaje le poți descoperi în pagina oficială.

 

Date de contact:

 

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944