De modul în care îți echipezi mașina înainte de vacanța de vară depinde reușita concediului tău și al familiei tale. Nu faceți rabat de la calitate atunci când inspectați autoturismul înainte de plecare. Dincolo de ulei, combustibil, documente de călătorie, plăcuțe de frână și amortizoare, e bine să faceți o scurtă verificare a stării cauciucurilor și a jantelor.

Dacă nu știți cum să faceți această verificare, nu ezitați să apelați la specialist. Jantele nu au voie să fie fisurate, crăpate, îndoite sau de alte dimensiuni decât acelea din fabricația mașinii. Toate datele tehnice sunt disponibile în actele mașinii, nu este nevoie să vă pricepeți chiar la toate.

Sunt specialiști care cunosc toată arhitectura mașinii voastre și este destul să apelați la ei, chiar și online, pentru a vă programa la un schimb de cauciucuri sau / și verificarea / schimbarea jantelor. Roțile sunt „picioarele mașinii” și de starea acestora depinde modul în care vă deplasați, direcția, anduranța la solul defectuos, cu denivelări sau, după caz, aderența.

Fie că sunt 60 grade Celsius la sol, fie că sunt -15 grade Celsius, este important să alegeți anvelopele potrivite și să nu scoateți tot bugetul destinat vacanței pentru nevoile autoturismului vostru. Anvelope ieftine cu livrare gratuită oriunde în țară, cu posibilitatea de montaj la cumpărare și jante potrivite, din tablă sau din aliaj, puteți găsi la un click distanță la VADREXIM.

Un alt secret pe care trebuie să îl cunoașteți: dacă anvelopele reșapate au fost depozitate în condiții bune, calitatea acestora va fi una conformă și garantată pentru cel puțin doi ani de la cumpărare. Montajul poate fi făcut la cumpărare, iar achiziția acestora poate fi un gest simplu, de rutină, aflat la mica distanță de tine. Si de aici poti afla mai multe informatii despre anvelope.