Bărbații contemporani acordă din ce în ce mai multă atenție aspectului lor, încercând întotdeauna să se prezinte într-un mod atractiv. Alegerea coafurii potrivite este foarte importantă, iar un hair stilist de sex masculin are o gamă largă de posibilități în această privință. Dorești să îți schimbi complet tunsoarea sau vrei doar să îți aranjezi barba? Vezi pentru ce să te pregătești atunci când planifici să îți faci o programare frizerie.

Prima vizită la coafor după mult timp – mai ales atunci când intenționezi să îți schimbi complet stilul – poate fi destul de stresantă. Decizia cu privire la alegerea unei noi frizuri te va pune într-o mare dilemă. Contrar aparențelor, întâlnirea cu un stilist nu trebuie să se limiteze doar la scurtarea părului. De asemenea, un specialist îți poate modela părul și chiar poate efectua o colorare a acestuia. Prin urmare, merită să te pregătești înainte de a vizita salonul.

Planifică o vizită la salonul de coafură

Sarcina unui expert nu este doar de a da părului forma dorită, ci și de a te sfătui atunci când alegi o coafură nouă. Tunsul bărbaților trebuie realizat în așa fel încât stilul coafurii să se potrivească cu trăsăturile faciale ale clientului, personalitatea și așteptările individuale .

Înainte de vizită, poți pregăti câteva sugestii care îți plac și îți poți consulta stilistul în timpul vizitei. Pe baza așteptărilor și experienței tale, un stilist experimentat va găsi un compromis adecvat și îți va propune o tusoare pe măsură.

Cum funcționează prima conversație cu stilistul?

Prezentă-ți așteptările  – explică lungimea maximă pe care vrei să o tai și dacă doriți să îți lași părul să crească sau preferi tunsori mai scurte.

Spune despre tine  – o tunsoare este un element care subliniază personalitatea unei persoane. Dacă explici pe scurt ce faci zilnic, ce stil de îmbrăcăminte preferi și cum îți petreci timpul liber, hair stilistului îi va fi mai ușor să potrivească coafura cu caracteristicile tale individuale.

Arată câteva exemple de tunsori care îți plac  – poți veni cu fotografii gata făcute sau poți folosi catalogul disponibil în salon. În acest fel, tu și un expert veți alege o coafură la modă. Cele mai potrivite sunt acelea care îți vor oferi un confort deplin și nu va trebui să petreci mult timp pentru a aranja părul în fiecare zi.

Uneori este mai bine să te bazezi pe experiența și creativitatea unui hair stilist decât să urmezi orbește tendințele. Nici cea mai la modă coafură nu va arăta bine dacă tulbură proporțiile feței și îți afectează negativ aspectul.

Gândește-te la servicii suplimentare la frizerie

O vizită la un salon este o oportunitate de a-ți schimba aspectul, de a avea grijă de tine și de a te relaxa. Prin urmare, întâlnirea nu trebuie să se limiteze doar la o tunsoare ! De asemenea, poți opta pentru servicii suplimentare. Acestea includ:

  • colorarea cu selectarea nuanței adecvate de vopsea,
  • tratamente intensive de îngrijire a părului,
  • tăierea bărbii și a mustății pentru a completa noua coafură,
  • ajutorul stilistului în determinarea tipului de frumusețe și alegerea celei mai bune coafuri.

În timpul vizitei la salon, poți afla sfaturi valoroase despre îngrijirea părului și diverse metode de aranjare. Prin urmare, merită să îți faci programare la un salon de înfrumusețare unde îți sunt oferite diferite tipuri de servicii. Iar dacă nu știi cum sau unde să cauți, platforma Mero îți stă mereu la dispoziție.