Ai obosit să cauți diverse clinici medicale pentru tine și familia ta? Cauți un singur centru unde pot fi îndeplinite aproape toate cererile tale, începând de la specialiștii disponibili și până la existența unui laborator unde pot fi efectuate analize medicale?

Există diferite tipuri de clinici care oferă asistență medicală completă. Un loc unde să îți poți trata alergiile sau durerile articulare sau unde să mergi pentru investigațiile și controalele necesare în timpul sarcinii, ca mai apoi, bebelușul tău să poată beneficia de controale la pediatri cu experiență.

Unul dintre locurile unde vei beneficia întotdeauna de experiența și cunoștințele medicilor din diverse specializări ale medicinei sau unde ți se vor putea recolta numeroase tipuri de analize medicale într-un laborator performant, este clinica Avanta, un centru medical premium ce beneficiază de adevărați profesioniști și o aparatură ultra-modernă.

 Ce trebuie să știi despre serviciile medicale oferite?

Un centru medical premium, precum clinica Avanta este primul loc unde merită să ajungă un pacient atunci când are nevoie de îngrijire medicală, vrea să efectueze un set de analize sau, în cazul femeilor însărcinate, să își țină sarcina sub supravegherea unui medic specialist.

Este disponibil la centrul medical și un medic specialist cu experiență în medicina de familie, care oferă pacienților săi servicii de îngrijire primară, cum ar fi întreținerea sănătății, diagnosticarea și prevenirea bolilor, precum și sfaturi pozitive privind sănătatea lor generală și informații preventive. Din ce în ce mai mulți medici oferă, de asemenea, pacienților lor opțiuni de îngrijire a sănătății holistice în zilele acestea, care pot fi folosite pentru a aborda orice probleme fizice, emoționale sau mentale cu care se confruntă în prezent.

Care sunt beneficiile de care au parte pacienții clinicii Avanta?

La acest centru medical, orice pacient poate beneficia de numeroase beneficii, indiferent care sunt problemele sau nevoile de natură medicală. Printre acestea se pot menționa următoarele:

  • analize medicale într-un laborator performant, dotat cu aparatură de ultimă generație
  • medici cu experiență ce pot oferi un diagnostic corect de fiecare dată
  • posibilitatea realizării analizelor medicale la domiciliu, pentru toți cei care locuiesc în București sau Ilfov, contra unei taxe suplimentare
  • există posibilitatea de a depune online o cerere pentru un voucher Materna, recomandat femeilor însărcinate cu domiciliul în București. Acest voucher este acordat în două tranșe și poate fi utilizat pentru achitarea analizelor și investigațiilor necesare în timpul sarcinii.
  • existența specialiștilor din diverse domenii medicale permite colaborarea dintre aceștia, pentru o mult mai bună diagnosticare și tratamente.
  • centrul medical Avanta este situat în centrul capitalei, ceea ce face mult mai ușor accesul aici, din diferite părți ale orașului
  • posibilitatea de a opta pentru abonamente pentru companii sau diverse pachete de analize medicale și servicii
  • interpretarea analizelor medicale și obținerea unui diagnostic la momentul primirii rezultatelor
  • posibilitatea de a face programările online pentru diverși medici sau pentru analize medicale la domiciliu sau la centru.
  • crearea unui cont pentru pacienți, în cadrul căruia vor fi păstrate informațiile personale și unde pot fi afișate rezultatele analizelor medicale sau alte informații esențiale.