Abordarea unei noi tunsori se poate face ținând cont și de forma feței. Sunt multe situații ȋn care tocmai ai ieșit din frizerie și simți cӑ vrei sӑ ȋți acoperi tunsoarea cea nouӑ. Unele dintre aceste situații sunt cele ȋn care ai fost convins sӑ ȋncerci o tunsoare care nu ți se potrivește sau cele ȋn care ai venit cu o cerere, iar hair stylistul nu a putut sӑ o ȋndeplineascӑ. La Antica Salon te bucuri de o bunӑ relație cu hair stylistul si de cunoștințe temeinice ȋn domeniu, care sӑ elimine aceastӑ probabilitate de a vrea sӑ ieși cu o șapcӑ pe cap. De fiecare datӑ cȃnd vii, te poți bucura de imaginea pe care o dorești, fӑrӑ sӑ te gȃndești la tunsorile din trecut. Iatӑ cȃteva informații care sӑ te ajute sӑ te orientezi către o tunsoare care să ți se potrivescă.

Ce este o frizerie de calitate?

Frizeria de calitate este aceea care ȋți oferӑ cele mai bune servicii la un preț corect. Hair stylistul care se ocupӑ de tine trebuie sӑ fie bine instruit și pasionat de munca sa, iar produsele dintr-o frizerie de calitate trebuie sӑ fie la cel mai ȋnalt nivel. O frizerie – hair styling de calitate se mȃndește cu reușitele sale, cu anumiți clienți care revin cu drag de fiecare datӑ. De altfel, o frizerie de calitate este ȋn permanențӑ lӑudatӑ și remarcatӑ pentru ceea ce dӑruiește clienților ei.

Forma feței și recomandările specialiștilor

Pentru o față cu formă pătrățoasă este bine să alegi o tunsoare scurtă, simplă cu bretonul orientat într-o parte și contur definit.

Fața rotundă implică o tunsoare care să alungescă conturul feței așa că indicată ar fi o tunsoare cu părul dat pe spate sau bretonul ridicat, barba ascuțită de asemenea poate fi de ajutor.

Fața ovală este cea căreia i se potrivește aproape orice tunsoare, ideal ar fi totuși să fie fără breton.

Pentru fața alungită alege volum pe laterale și bretonul scurt, orientat pe o parte.

În ceea ce privește forma de diamant a feței ar fi de ajutor mai puțin volum în partea superioară și ceva mai mult în zona inferioară pentru realizarea unui balans.

Recomandările pentru o fată triunghilară sunt ca barba să fie scurtă iar tunsoarea să aibă volum, părul lăsat mai lung

Rezultatul dorit atunci când mergi la o frizerie ȋn care ai ȋncredere

O frizerie ȋn care sӑ ai ȋncredere, te poate ajuta sӑ ai parte de cele mai bune tratamente pentru pӑrul tӑu. De aseemenea tunsorile sunt de fiecare datӑ așa cum le-ai cerut. Nu poți avea surprizele neplӑcute pe care le-ai vazut ȋn alte situații. Astfel, te vei bucura de adaptӑri ale unor stiluri preferate. Hair stylistul se ocupӑ de tunsoarea ta cu dedicație, oferindu-ți adaptӑri specifice pentru forma capului tӑu. Atunci cȃnd ai ȋncredere ȋn frizeria la care te duci, te simți ȋn siguranțӑ și știi cӑ la final ai rezultatul dorit.

Frizeria de calitate și relația cu cel/cea care te tunde

Modul ȋn care relaționezi cu cel/cea care te tunde și care are grijӑ de pӑrul tӑu, este foarte important. Așadar, la o frizerie de calitate vei gӑsi oameni bine pregӑtiți care sunt interesați de modul ȋn care aratӑ pӑrul tӑu. Ei te pot sfӑtui și consilia ȋn legӑturӑ cu felul ȋn care trebuie sӑ ȋl ȋngrijești ȋn fiecare zi. Dacӑ devii un client fidel, atunci poți menține o relație frumoasӑ care te va ajuta sӑ iei cele mai bune decizii. Hair stylistul poate sӑ monitorizeze pӑrul pe o perioadӑ mai extinsӑ de timp și sӑ te ȋndrume. Antica Salon este alegerea ta pentru un pӑr cu o tunsoare de care sӑ fii mȃndru!