Arta de a purta parfumuri arăbești constă nu numai în aplicarea corectă a parfumului, ci și în selectarea unui parfum potrivit pentru ocazia sau sezonul specific. Alege parfumurile zilnice, astfel încât să fie ușoare și proaspete. Aromele de citrice sau florale sunt potrivite în acest scop. În ceea ce privește intensitatea, cel mai bine este să te concentrezi asupra aromelor florale. Aromele pentru ocazii de seară pot fi mai grele, expresive și senzuale. Parfumul floral, care își păstrează intensitatea pe tot parcursul serii, este alegerea potrivită. La fel cum parfumurile mai ușoare sunt potrivite pentru zi și cele mai grele pentru ieșirile de seară, există un anumit tip de parfum pentru fiecare anotimp. Parfumurile tipice de primăvară sunt similare cu primăvara însăși – ușoare, proaspete, pline de flori de primăvară, cum ar fi crinul de vale, iasomia sau lăcrămioare.

Asortează parfumul în funcție de gustul tău personal

Desigur, indiferent de ocazie, ar trebui să asortezi întotdeauna parfumul cu gustul tău personal și cu starea de spirit în care te afli în acel moment. Cel mai important lucru este să te simți bine cu parfumul ales. Compoziția acestor parfumuri de damă se caracterizează în principal prin arome de flori precum lăcrămioare, iasomie, trandafir, floare de portocal sau crin de vale. Este imposibil să ne imaginăm parfumeria fără lăcrămioare sau un trandafir. S-au scris multe volume despre această regină a florilor, a fost cultivată, prețuită, folosită ca decor viu, venerată ca zeitate. Tămâia benefică din petalele sale este extrasă de mult timp și acum decorează viața cu o aromă divină. În parfumurile orientale, se folosesc cele mai bune soiuri de trandafiri, diferind în profunzime și în diferite nuanțe de aroma și se combină bine cu lăcrămioara.

Lăcrămioara albă înflorită este aroma de primăvară proaspătă, solemnă și strălucitoare. Un tovarăș fidel și partener frecvent al trandafirului. Acest cuplu a devenit un „clasic al genului”. Este o combinație extrem de reușită, care a inspirat parfumierii de mai bine de un secol, iar succesul lor este neschimbat, indiferent de celelalte componente ale parfumului.

Melodia blândă a crinului îți oferă senzația de mai înflorit, cu primele furtuni, peluze umbrite și curmale secrete. Șiruri fragile de culoare verde, cu mici clopote albe, se ascund într-un pat de frunze întunecate și reci.

Gingășia violetelor și delicatețea irisului, viclenia liliacului și insidiositatea unui oleandru îmbătător, farmecul moale al freziei, toate aceste flori sunt arome pentru parfumurile orientale de damă. Printre aromele florale, își iau locul de drept și, conduc cu măiestrie petrecerea lor unică. Aceste arome de flori dau note speciale, deschizând fața către cel care știe să asculte sensibil, fiecare indiciu de aromă.

Parfum lăcrămioare Meydan

Meydan este un parfum lăcrămioare cu note de vârf florale, fructate și lăcrămioare. Nota de vârf este acoperită cu un parfum răcoritor de struguri și zmeură. Baza parfumului este caracterizată de ambră, mosc și vanilie. Parte a tradiției, Meydan parfum lăcrămioare îmbie în fiecare an cu aroma de primăvară.  Sticla unică a acestui parfum lăcrămioare unic, combină moștenirea, designul modern, arta și măiestria.